Brösttårta

En vän till mig ville fira sin kille med en speciell och rolig tårta som inte var allt för utmanande. Vi kom överens om att en brösttårta fick det bli. Superkul att göra något utöver det vanliga! 






Tårtan innehåller ljusa bottnar och är fylld med hallonmousse och vit chokladmousse.

Trelvlig helg!

Älgtårta till Lasse

Idag fyller våran granne Lasse år. Detta firas med en älgtårta eftersom hans stora intresse är att jaga. Jag tycker om nya utmaningar och att modellera en älg kan man minst sagt kalla utmaning.

Stort grattis på din stora dag önskar hela familjen i huset brevé!



Tårtan innehåller ljusa bottnar och är fylld med jordgubbsmousse och glasscreme. 

   

Imorgon är det dags för tårtbak igen. Vad det blir får ni se då!

Svart/vit tårta till pokertokig kille

Helgens beställning gällde två tårtor och ett poker-tema önskades eftersom födelsedagsbarnet gillar att spela poker. I övrigt fick jag fria händer. Jag valde att gå på svart/vitt och tycker själv att det blev både effektfullt och manligt. Vad tycker ni?



Denna tårta innehåller ljusa bottnar och är fylld med Hallonmousse och glasscreme.
Tårtan är täckt med sugarpaste och dekorerad med svart marsipan.



Denna tårta innehåller ljusa bottnar och är fylld med bananmousse och mjölkchokladfluff. Har inte provat det kombinationen innan så det ska bli spännande att se vad gästerna tycker och eftersom jag skälv råkar höra till kategorien "gäst" så kan jag också sno åt mig en smakbit!



Hoppas ni får en underbar helg!


Vacker rostårta

I fredags var jag på tjejkväll och gjorde då en vacker rostårta till tjejerna. Tårtan fick vit botten och rosa rosor. Kanterna pyntade jag med pärlemokulor.



Tårtan innehåller ljusa bottnar och är fylld med jordgubbsmousse och glasscreme.

RSS 2.0